Пређи на главни садржај

Дељење искустава у ужичким школама

У склопу дисеминације пројекта одржане су презентације у две ужичке основне школе.
Колеге из ових школа позвале су нас када су сазнале за наше учешће у Еразмус+ програму са жељом да им пренесемо искуства, опишемо ток пројекта и представимо резултате.

Пројекат је представљен стручном тиму наставника ОШ „Слободан Секулић“ Ужице на презентацији одржаној 28. 11. 2017. године. 

У ОШ "Стари град" гостовали смо 25. 6. 2018. год. Њиховом стручном тиму, помоћнику директора и директорки представили смо не само ток, већ и утицаје и резултате пројекта.Коментари

Популарни постови са овог блога

Први дан мобилности

Данас је први дан обуке наших наставника у Фиренци. Уводне активности су обухватиле упознавање са циљевима и садржајем курсева и међусобно упознавање учесника. Поред наставника из Србије учествују и наставници из великог броја европских земаља: Румуније, Естоније, Немачке, Хрватске,Мађарске..... Ово ће бити прилика не само за учење, него и за упознавање и размену искустава са колегама широм Европе.


Евалуација - евалуациони упитници

Драги наставници, родитељи и ученици,
Желели бисмо да проверимо колико су активности реализоване током трајања пројекта имале утицаја на унапређење наставе, ангажованост ученика и њихова постигнућа.
Молимо вас да изразите своје мишљење о пројекту одговарајући на питања из приложених упитника.
Анализа резултата показаће колико је реализација пројекта била оправдана и узеће се у обзир при планирању будућих активности.
Хвала.

УПИТНИК ЗА УЧЕНИКЕ
УПИТНИК ЗА НАСТАВНИКЕ
УПИТНИК ЗА РОДИТЕЉЕ


ТВ Пожега: прилог о пројекту

Прилог о нашем пројекту у емисији Телевизије Пожега 26. 6. 2018. године:
via ytCropper

Целу емисију можете погледати на следећем линку:  https://youtu.be/LtSNFJQr_E4